GATEBIL MANTORP 2013

Gatebil har i många år varit Norges största och häftigaste motorevenemang som nu har blivit ett stående inslag på Mantorp Parks kalender. 2013 arrangeras Gatebil för sjuendee året i rad på Mantorp Park.

Evenemanget är en häftig blandning av bilträff och musikfestival, med maxad underhållning under merparten av dygnets timmar! Detta är chansen för dig som har en bil som du vill testa på banan, oavsett om det är en fullfjädrad racer eller din vanliga personbil.

Bankörning –
Vem som vill kan komma och köra sin bil på historiska Mantorp Park Raceway. En blixtsnabb bana ursprungligen byggd for Formel 1. Både registrerade och oregistrerade bilar kan köra. Engångslicens löser du på plats.

Utställning –
Som bankörningen har också Gatebil sin utställning öppet för alla typer av bilar. Klassiska Amerikanska, nya och gamla sportbilar, styling, tuning, race bilar, ja allt möjligt. Prisutdelning i många klasser.

Gatebil Extreme –
Gatebils egen banracing cup. På fredagen körs ‘Time Attack’, (snabbaste varvtider), lördag och söndag er det dags för deltävling 3 och 4 (av 8) för ‘Race’ (först i mål. 8 varv). Det er möjligt att anmäla sig för att deltaga, endast på Mantorp. Kontakta Hans Jørgen Andersson i Gatebil. hja@gatebil.no

Camping –
Det härliga camping området ligger bredvid banan. Så nära att du vaknar om morgonen utav doften av däck rök och blodtrimmade bilar som kör för fullt några få meter undan. Vad kan vara bättre?!. Campingen öppnar torsdag kl. 16.00.

Monster Aftertrack –
Fredag och lördag ska du vara redo för ett häftigt Aftertrack Party på camp- områden. Och som i 2012 har Gatebil i 2013 fått hjälp av Monster Energy till och fixa ihop showen. Live party musik, proffs dj’s, snygga brudar, mm. Missa inte det  .

Årets Gatebil tjej 2013 tävling –
I Norge har Gatebil sedan 2003 korat ‘Årets Gatebil Babe’. Och i år skal vi också välja en svensk Gatebil- babe. Alla tjejer över 18 år kan delta i tävlingen, som er lördag 16 juni på Monster Energy´s stora scen på Aftertrack området.

Gatebil är öppet för publik –
Du behöver inte ha någon bil att ställa ut eller köra på banan för och uppleva Gatebil. Gatebil är självklart också öppet för publik, och det finns gott om parkering och givetvis är det gratis sittplatser på läktarna. Barn under 15 år har fri entré i tillsammans med en vuxen.

Välkommen till Mantorp Park i juni för att uppleva allt från extrem banracing, bilstyling, billjud, läckra brudar till rykande bredsladd och musikfestival.

Tidsschema, biljetpriser och mer info kommer straks efter påsk!

Spørsmål, kontakt:
Rikard Tilly – Tlf: (+46) 722 14 85 15, rikard@gatebil.no
Hans Jørgen – Tlf: (+47) 915 95 257, hja@gatebil.no
Fredrik Ström, Mantorp Park – fredrik.strom@mantorppark.com

Mantorp Park ligger langs E4 mellom midt i mellom Jönköping og Norrköping. Ca. 7 timer fra Oslo, 2 timer fra Stockholm og 3 timer fra Göteborg.  Se kart her.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0