Ny film på G!

Jaha! Då kan vi alla tillsammans hålla tummarna nu! För om bara vädret tillåter kommer en ny film spelas in! (nästa vecka!!) Med mera action mera rök och massa roliga saker!Så det är bara att vänta och se!! /P

Hjälp Driftingen!!!!

Sala Racing Park


Drifting

På grund av klagomål från fem grannar så är driftingen för tillfälligt förbjudet på banan. Bygg & Miljöförvaltningen har gett oss ett föreläggande att senast den 30 september genomföra en bullerutredning för att se vad bland annat däcktjut och motorbuller når för decibelnivå vid bostadshusen som ligger 500 - 700meter bort. Vi återkommer med mer information så snart bullerutredningen är genomförd.
ALLA FÖRETAG KAN VÄL HJÄLPA TILL??!!! :D


http://www.salaracingpark.se/aktiviteter/drifting
AutoStripe.se

Gick in på autostripes facebook sida och hittade denna bil! Sjukt cool färg måste jag säga! snart kommer man kunna foliera i exakt alla färger!!!Svart från början till "blå"Jävligt cool färg tycker jag!!!

Autostripe på facebook!

www.autostripe.se

Man blir ju bra sugen på att byta färg på volvetten!!! :)

.Juryns val Street Car. 2011


Oslo Motor Show 2011

En grymt rolig helg, Dock en bra resa dig samt hem.. ca 57mil enkel resa. Men eftersom jag hade med mig Micke B & Joel L som hjälpte till att köra gick det ganska bra! Vi kom fram lagom på fredag morgon körde in bilen tvätta av den gick upp på rumet o sov..


Jag vart utagen av Juryn och det gjorde ju resan ännu roligare! Micke ringde mig igår och sa att TOOLS hade ringt upp han.. -Jag fråga aha varför det? -Micke: För jag van verktygs lådan för ca 8000kr..

Haha så han vart mycket glad han med!


Juryns val Street Car

Volvo V70 Corvette, Patric Ljung, Skogås

Roligt!
/Patric
RSS 2.0